HTML

Ügyfélszolgák

2 banki alakalmazott nézetei a világról, ügyfélkezelésről, világvégéről...akarom mondani világválságról

Friss topikok

Linkblog

2009.03.23. 16:36 Törcsi:Got_som'_weed?

celebfigyelőnk jelenti - Exkluzív hírek a kormányváltással kapcsolatban

Címkék: politika celeb bulvár válság elit fletó politikai összeomlás

Pozor! Pozor!

Pénteken, celebfigyelőnk lekapta a PM-et! A kormányfő a budapesti Kiskakukk étterembe tért be feleségével, Dobrev Klárával. Az étteremben alig 15 vendég ebédelt, amikor két fekete autó fékezett az utcán, és két testőr, majd a politikus és a felesége léptek be.


Gyurcsányék egy félreeső asztalnál foglaltak helyet, levest (lebbencs) és főételt (rántott hús, túrós csuszával)fogyasztottak.

Alig 25 percet tartózkodott a pár a vendéglőben, ám valószínűleg fontos témáról volt szó, mert Dobrev Klára komoly arckifejezéssel figyelt férje mondandójára.
 

Szemfüles kollégánkat a Blikk 10 000 fabatkával jutalmazta!

Amit nem hoztunk a Blikk tudomására, hogy Pincér Pityu barátunk telójával a beszélgetést is rögzítette. Íme az újabb öszödi nyelvemlék kivonata:

Klárikám! Háttezzzz… kattasztroffális ez a hellyzet. Szeretném abbahagyni, mert most nem olyan élvezetes, mint ahogy eredetileg gondoltam, Te is látod, mennyit szenvedek. De nem tudok lemondani róla, hiszen tudod, a hatalom a szenvedélyem lett.

Már nem esik jól csinálni ezt a miniszterelnöki dolgot. Így nem lehet. Tony is megmondta, hogy a csúcson kell abbahagyni. Megtehetném, hogy lemondok. Meg én! De majd később szeretnék röhögve visszatérni, hogy ugye én megmondtam. Meg szeretném azt is, hogy visszasírjanak.

Csak hát ha most otthagyom a francba ezt a böszmeséget, akkor nehéz lenne visszakapaszkodni. Mert hiszen a párt is kilökne magából. Hiszen valahol mindig is idegen test voltam. Puccsista. Az igaz értékeket nem hordozom. Meg nem is vadásztam együtt soha a nagy öregekkel. Itt már nem segítene Piroska sem, mert Gyula már teljesen delíriumos, senki nem hallgat rá. Szóval a pártot muszály megtartanom, bár legszívesebben kiütném ezt a kappan Fodort, de hát mire mennénk 2%-kal, Klári-fári?!

No de hogyan? Tartsam meg őket?

Megint a külső kényszerre kell hivatkoznom. Meg kell forgatnom ezt a kurva országot, mint Singer a varrógépet!

Ha szövetségeseim talpon maradnak, akkor pártomnak meglesz a kényszer, hogy még mindig rám bízzák magukat. Mert csak én hozom össze az orbánellenes ligát!

Ha tudok jövőképet kínálni, akkor menni fog! Menni fog? Tudok jövőképet kínálni?

De várjá’ csak! Mi lenne, ha…

Mi lenne, ha lemondanék. Ezt persze egy konstruktív bizalmatlansági indítvánnyal tenném, hogy ne a Falcon jelölje ki utódomat! Hanem maga a párt, az irányításommal! S akkor nem a Viktor kerülne a hatalomba! Bárki, csak nem ő! Mert akkor talán nem tudnánk démonizálni, ha kiderülne, hogy egy pragmatikus politikus. Még a hazugságait is elnéznék, jobban mint nekem…

Szóval ez az! Így kell!

Így nem kell választást kiírni! Fog neki örülni Kókány barátom, meg a Kalapok úrnője! Így őket is a TERV mellé állíthatom!

De ki legyen akkor miniszterelnök? Ki vegye át ezt a nagy kalap szart? Képzeld, azt beszélgettük a minap Ibolyával, hogy a Lajos vállalná! Hát ez a tuti! A sok pronyó most úgyis ráveri a noszalgia buli vécéjében! Hát akkor nesztek, prolik!

Kormányozzon a Lajos egy évig! Tetessünk vele rendet, aztán 2010-ben majd visszavesszük a hatalmat!

Igen-igen, megcsináljuk, Klárikám!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyfelszolgak.blog.hu/api/trackback/id/tr201020507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása