HTML

Ügyfélszolgák

2 banki alakalmazott nézetei a világról, ügyfélkezelésről, világvégéről...akarom mondani világválságról

Friss topikok

Linkblog

2009.03.26. 17:20 Törcsi:Got_som'_weed?

Az optimális miniszterelnök-jelölt

Címkék: politika válság elit fletó ov kormány válság orcsány fertor

Miután nem kerestek meg, pedig deklarált programomat 1 óra alatt összerakom (a) verzió: adócsökkentés; b) verzió: 5000 M HUF-ért átadom a hatalmat bárkinek, persze lemondó nyilatkozatomat már egy olyan trópusi szigetről küldöm, akivel nincs kiadatási egyezményünk :) ), ezért szeretném felhívni a figyelmet a triviális és kézenfekvő nemzeti egységet teremtő megoldásra.

Legyen konstruktív bizalmatlansági indítvány, ahol Fletó offol és megjelöli utódként OV-t!

Pro:

1) OV hatalomhoz jut.

2) Fidesz nem hajtogathatja az "előrehozott választás kell" mantrát, mert kicsit ellentmondásba kerülne azzal, hogy "miniszterelnök-jelöltünk Orbán Viktor"

3) OV kisebbségben kormányoz, ezért Fletóék megvédhetik a demokráciájukat, folytatva az immár 60 éves hagyományukat! (Ha jól emlékszem, az első demokrácia-védő ákcijáújuk 1949-ben volt, ilyen kékcédulás választás volt a projekt neve.) Hiszen OV nem dönthet nélkülük!

4) Mivel OV kisebbségben kormányoz, nem oszlathatja fel a parlamentet, s nem lesznek előrehozott választások, ezzel az MSZP kis szar szövetségesi is megnyugtattatnak.

5) Olyan vezető kerül az ország élére, akit a társadalom többsége (vagy relatív többsége, azaz legerősebb kisebbsége) támogat.

6) Olyan vezető lesz a miniszterelnök, aki mögött nem esik szét a párt egy hangyafing hatására (SZDSZ), erős kézzel összetartott egységes falanxot alkotnak (ellentétben az MSZP-vel); egyátalán: léteznek és van mögöttük társadalmi-kultúrális-gazdasági támogatottság (s nem egyedül Leisztinger nagypapájától függnek, mint az MDF).

7) 2010-ben nem lesz 80%-os Viktória. (Kikacsintok a balos cimbik felé.)

8) Az MSZP megmutathassa mán veéjgre, hogyan viselkedik egy europunijós européer konstruktív ellenzék a közös célok érdekében: megmutatják, hogyan kell engedniük véleményükből a kompromisszum érdekében, stb. (kikacsintok jobbos haverok felé).

9) Ismét nézhető lesz a Heti hetes.

10) OV kiszorítja a Jobbikot az 5%-os sáv alá. (Személy szerint én ezzel nem értek egyet. Bár ostoba fajankók, de a közéleti tematizálásban nagyok, s felvetnének olyan tabu témákat, amihez a centrumhoz közelebbi pol.elitünk szaros bottal nem nyúlna egyébként.)

11) 2014-ben "tökéletesen" összehasonlítható lesz OV és GYF 5-5 éves teljesítménye.

12) Kibújhat a szög a zsákból: szerintem OV hülye lenne most PM lenni. (Már 2006-ban sem volt, ennek élő bizonyítéka, h ismét elővette Mikolát, meg ezeket az arcokat.) S ezzel cáfolná azt a balos vádat, hogy "mindent megtesz a hatalomért".

13) Kibújhat a szög a zsákból: OV elvállalja, de nem megy neki, ezért a Fidesz megtisztul, s értelmesebb párt válik belőle.

14) Ismét hallhatunk dakota vicceket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyfelszolgak.blog.hu/api/trackback/id/tr341027355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása